Home | Vakantiehuis

LA CAPRIOLA - INTRO

La Capriola is een 5 persoons vrijstaand vakantiehuis met veel privacy en ligt in Le Marche, midden Italië. U logeert hier in een knus boerderijtje dat met veel stijl en het juiste gevoel voor verhouding is verbouwd door de Britse binnenhuis architect David Laws.

La Capriola ligt aan de rand van een intiem gehuchtje van acht huizen, bewoond door twee hele vriendelijke en behulpzame Italiaanse buren en een Britse buurman. Rust en ruimte is hier gegarandeerd.

Indeling vakantiehuis

Vakantiehuis La Capriola is van alle gemakken voorzien en basic maar comfortabel ingericht en voorzien van gratis WiFi. Door het hele huis liggen dezelfde keramieken terra cotta tegels waardoor er een knusse rustieke sfeer heerst. De ramen zijn alle voorzien van dubbel glas en houten luxaflex tegen het (zon)licht.

U komt binnen via de ruime woonkeuken die met een open doorgang in verbinding staat met de woonkamer.

De ruime woonkamer is 5 x 6 m groot met een comfortabele bank en een gietijzeren houtkachel.
De hal die zowel vanuit de woonkamer als de keuken bereikbaar is, geeft toegang tot de stijlvolle blauw/wit betegelde badkamer met douche, wc en marmeren wastafel.

Capriola-terras

Capriola-entree

Capriola-woonkamer

Capriola-buitenaanzicht

Capriola-uitzicht

Boven is het woongedeelte met keuken, woonkamer, hal en badkamer met wc. Beneden liggen de ruime, comfortabele slaapkamers, beide voorzien van 2 x 1 persoons bedden van 80 x 200 cm. Omdat de slaapkamers beneden liggen is het er altijd koel om te slapen.

Uitzicht over omgeving

Vanaf beide terrassen van het vakantiehuis heeft u schitterend uitzicht over het mooiste uitgestrekte heuvellandschap van Italië. Le Marche is echt uniek qua landschap en dat beleef je hier iedere dag! En wanneer de boeren niet bezig zijn hun akkers te bewerken, is de stilte hier oorverdovend.

Ligging

Het dichtsbijzijnde stadje is Sarnano, ca. 3 km hier vandaan. Een auto is wel nodig om ons huis te bereiken. Een flinke wandeling van ca. 40 minuten is overigens een sportieve manier om Sarnano te voet te bereiken. U vindt er alle faciliteiten en elke donderdag is er markt van 09.00 - 13.00 uur.La Capriola: uw ideale vakantiehuis in Le Marche, Italië.

reserveer-nu-capriola


Onze casa is nu ook een zgn. Natuurhuisje, d.w.z een vakantiehuis dat in een natuurlijke omgeving ligt.

Vakantiehuis La Capriola is daarom ook vermeld op de site van NatuurhuisjeUpdated 26 april 2016
by Elise Bakker Grafisch Ontwerp.